Shandong Zhongshan Photoelectric Materials Co., Ltd

Home > Tala Fou > O le faʻataʻitaʻiga faaleaganuu o pisinisi i totonu o le ata tifaga fou

O le faʻataʻitaʻiga faaleaganuu o pisinisi i totonu o le ata tifaga fou

2023-07-18
Faʻafefea ona taʻe le paʻu meafaigaluega faʻapitoa meafaigaluega Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻafitauli o le Spips High Shandong Chongshan vaega, o loʻo i Zichuan, foaʻi "Zibo Tali"! Ua latou le gata mai o le a na latou manumalo ai i le ki autu o le "JAMS ua" tekinotusi sa faaaogaina lautele i mea faigaluega ma semimimindumuments horkistries.
Pailate mana, liliu le tai. Sambgeng Ghonan vaega o se faiga o se sitiseni pisinisi, aisea na avea ai ma "maualuga le" tagavai? Matafa tupe, Elesiina, Puipuiga ole siʻosiʻomaga, mea fou, o nei feeseeseaiga fesoʻotaʻi, pe faʻapefea ona fausia galuega a teine ​​tauleriso? I ni nai aso talu ai, na ulufale mai ai le tusitala Shandong Chonghang Grouptor e sue le suiga o le upu faataga.
Fai mai lau tala faale-aga masani "lanumeamata smura"
300 miliona Yuan o le "Green" Suiga "Genlortation Teugatupe, i le toe foi atu mo le tele" Junshan Square Memort. " I lalo o le lanumoana lanumoana ma paʻepaʻe o ao, zibo Luezhon o le COZHong Wormalt Works ma Middle masini
O se vaaiga lelei e aumaia ai ni avanoa lelei. Zibo Luzhonng Comthong Co., Ltd. E ana le vaega o kongsheshan, na faavaeina i le 1976, mai le leo o le poto " Ile iuga ole 2022, o le 7,000-tolu,000-ton gaosiga i aso uma le gaosiga o le fale tausitusi o Climbiers Tekonolosi ua uma ona sili ona tasi-laina fale tifaga.
Wag Luzi, Failautusi o le Komiti Paratino Vaega o Knowsãn ua oʻo i le amataga o le Assory Alamanuia, ma o le faʻatinoga lelei faʻapitoa ma le gaosiga faʻapitoa ua tele lona faʻauiga.
O le savali i le Luzhonng Corging House Storey, o loʻo tilotilo aʻe i luga, o le pefu o le tino ma siosiomaga meafaigaluega e pei o mafatiaga ma le le faʻamaonia ata o le lanumoana ma le matagofie Na toe tutu mai le tusitala i le fale susu tele, ae na ou faalogoina le tagi a le masini, ae le mafai ona vaaia se ata o le efuefu, o le potu aʻoga e mama ma tapena. Li Tagata, Peleni Sui Sui Pule o Lusia Lusia, o loʻo fai mai: "E ala i le faʻateleina o le tulaga o le lalolagi."
I le galuega poto masani o pulega, e ala i le tele o mata, o se faʻasologa o le gaosiga o faʻamaumauga, ma le faʻagaioiga o le atinaʻeina o mea faigaluega i luga ole laiga e ala i le taimi moni i luga ole laiga e mafai foi ona vaʻavaʻaia Na iloa e le tusitala, o le laina fale gaosi i le falefaigaluega i totonu o le ogaumu, faagaoioia i le ogaumu, ma le poto masani na tautau i se upu atamai.
O le galuega taua o otaota mautu "o le eliina" toetoe o 100 miliona yuan
Faʻafefea ona foia le faʻafitauli o le faʻamaʻi o le otaota lafoai? I Zibo Ehaha Sivolim Protection Protective Deventral Co., ltd., O otaota mautu e mafai ona avea ma tamaoaiga, o le pili o le atoa o le 100 miliona yuan yuan yuan yuan. O le faalagolago i le Lusathong Corus Rolln, na matou talia le Taʻitaʻi i le faʻalauiloaina o le Corlieng Corces Deaces of Goverhan
"O le COMER KILN o loʻo i ai uiga o le vevela maualuga ma alkaline short, o le vevela i le kiln e maualuga atu o le 1700 ℃ poʻo le sili atu o le vevela vevela ausia le le talafeagai o otaota, poropam defause. " "I le faia o ituaiga uma o otaota, i le isi itu, o le faʻaleagaina o le siosiomaga ua faʻaititia, ma o se vaega o suauu ma mata poʻo le leaga foi o le tagata," o le pepelo foʻi lea o le tagata. "E fesoasoani le fasioti o manulele e lua ma le maʻa masani, ma fai faʻatinoga masani masani: Faʻasoasoaina o le aotelega o otaota mo alamanuia."
Lily le tagata na faʻalauiloa mai talu mai le faʻavaeina o le sivili, na matua faʻatulagaina se numera tele o vailaʻau ma mea leaga a le atunuʻu ma isi fanua, ma feoaʻi i le malo e lafoa ai le tele o fanua o le saogalemu ua afaina ai le eleele ma le municipal. I le taimi lava e tasi, o le aofaʻi atoa o le 130,000 tone o eleele ua aafia e xinhua Dongfreng ma Dicheng Predical Youtments i Shandoz
"E i ai le matou 'au o sosaiete faasaienisi e mafai' ona fasiotia 'o' le 'mea lilo' otaota '' Line le fai mai o Sivili o loʻo na faʻaauau lona teufaafaigaluegaina o suʻesuʻega i tekonolosi ma atinaʻe, faʻatautaia le faʻatulagaina o suʻesuʻega ma le atinaʻeina o Yudea. I le taimi tutusa, siʻitia le faʻapitoa o suʻesuʻega o le atet ma le atinaʻeina o faigata mea, faʻaletausaga i faʻafitauli masani o alamanuia, ma ua uma ona faia ni faʻailoga aoga.
A o le paionia i nofoaga lamatia lapisi, i le taimi nei, ua i ai i le kamupani le tulaga lamatia i le 700 ituaiga o mea leaga I tausaga taʻitasi, faia ni foaʻi lelei i le Foafoa o le "otaota leai se aʻai".
Fou e faʻamalosia le malo o le atunuʻu
I le Zhongshanhan Optooteoraon Force Co., Ltd., Mea fou ma New Tekonolosi o loʻo iai le malosi ma le lumanaʻi Sili. Na faia e saienitisi ma tekonolosi fou le mamafa o le mauga "toe fanauina", ma le ua tupu o le "Ua maeʻa le puʻeina o le" (10 ".
"Mo se faataʻitaʻiga, e faʻaaoga e tagata pasi le malosi o le lithorockon maa o le mana, ma o le ola olaga e sili atu e sili atu o ni faʻailoga masani." Fang Zhiwen, Lautele Pule ma Sili Enisinia o Chongshan Optoncyoctics, fai mai: avanoa, ma motusia le talaʻaga o atunuʻu i sisifo 'monopoly ma laʻasaga i le tatou atunuʻu. "
I le gaosiga o galuega o Chongshan optoopyocustics, o le masini lele, ma le tasi maa pe a uma ona sau mai le laina. E tusa ai ma lipotia, o lenei maa ei ai le malosi faapitoa, o le itiiti ifo ma le tolu taimi e sili atu nai lo maa masani, o le teuina o le sili atu i le 10 tausaga e mafai ona faʻaaogaina ma le maualuga vevela. Na fai mai Fing Zhiwen: "Sa matou faaaluina le lima tausaga e talepe ai le ki o le tekonolosi o le tekinolosi, mo le atinae o le au paia."
O le Stalbal Clobal Chip Stand faaauau pea, semimindouctor chip tekonolosi o le ki lea o le saienisi faaonaponei ma tekinolosi. O Shuangshan Optoopronicsicsicsictics o loʻo tauaveina ma le faʻaaogaina o le faigauo ma le faʻaaogaina o tekonolosi i le fanua fou o loʻo atiaʻe e le vaega Isotope mea Burron Trifluster 11 manaʻomia mo le semponductor chip gaosi gaosi i Saina, faaiʻuina le talaʻaga umi o atunuu sisifo.
"O le tausaga nei o le fitu tausaga o le faʻavaeina o Shishan optoonocs, o le lima muamua tausaga o le tekonolosi suʻesuʻega, o nisi oloa fou o le faia o se lalolagi fou ma atinaʻe - pailate - corgevaltailization tulaga. " Li zhe, taitai o le chongshan optoopronictuctics, fai mai o Chongshan o Optoncoctions Operactions o loo faaaogaina lautele, ma o ni poloketi fou ma faamoemoeina i tupe maua.
Faatoienisi ma le tekonolosi fou, lanumeamata atinae, ma alamanuia tautua i le atunuʻu o le sailiga ma le miti o le kolisi o Gangshshan. "Matou te faia, e mulimuli i taimi uma, o le maketiina o maketi, faʻamalosiina o le malosi, siosiomaga ma taʻimua atinaʻe. " Fai mai wanki Luzi.

Mobile Site

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu